MENU
Головна » Статті

Всього матеріалів в каталозі: 122
Показано матеріалів: 111-120
Сторінки: « 1 2 ... 10 11 12 13 »

Молитва св.Фаустини

Найсвятіша Тройце! Стільки, скільки я дихаю, і так часто, як часто б'ється моє серце і кров пульсує по моєму тілу, так я хоу прославляти твоє милосердя! Прагну бути переміненою Твоїм милосердям, і бути Твоїм живим відображенням, Господи. Бо Твоє незбагненне милосердя може, проходячи через моє серце і душу, найбільше торкатися мого ближнього…

Допоможи, Господи, очам моїм бути милосердними, щоб я ніколи не підозрювала чи судила по вчиненому,але, щоб бачила красу душі ближнього і могла йому допомогти.

Допоможи, щоб мої вуха були милосердними, щоб я була уважна на потреби моїх ближніх і не була байдужа до їх болів та стогонів.

Допоможи, Господи, щоб мій язик був милосердним, щоб я ніколи не говорила негативно про мого ближнього, але завжди мала слово розради чи прощення для всіх.

Допоможи, Господи, щоб мої руки були милосердними і сповненими добрих діл, щоб я могла робити своїм ближнім тільки добро і брати на себе складніші і важчі справи.

Допоможи мені, щоб мої ноги були милосердними, щоб я могла поспішити до помочі моєму ближньому, долаючи власну втому і знеохоту. Мій правдивий відпочинок є в служінні ближньому.

Допоможи мені,Господи, щоб моє серце могло бути милосердним, щоб я собою могла відчувати страждання ближнього. Моє серце є для всіх. Я бажаю бути щирою, навіть з тими, хто буде зловживати моєю добротою. Я бажаю закритися у наймилосерднішому серці Ісуса. Я нестиму свої терпіння в тиші. Нехай,Господи, Твоє милосердя спочине на мені.

Ти сам сказав мені вправлятися в трьох ступенях милосердя: перше – будь-який вчинок милосердя; друге – слово милосердя – якщо не зможу виконати діло милосердя,я зроблю це словами, третє – молитва – якщо не зможу проявити милосердя ні вчинком, ні словом,я завжди можу зробити це молитвою. Моя молитва досягне там, де я не в силах досягнути фізично.

О мій,Ісусе, переміни мене в Себе, то все Тобі є можливе.

(Щоденник,163)

Молитва | Переглядів: 293 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва за дітей

Блаженний Миколаю Чарнецький, Ти з дитинства всім серцем полюбив Господа і беріг свою душу від усього, що може заплямити її. Блаженний отче, віддаю під Твою опіку своїх дітей. Бережи їх, захищай від усього злого. Але передовсім прошу Тебе, бережи їхню душу, їхнє невинне серце. Відверни від них все, що могло б стати для них нагодою до упадку. Блаженний Миколаю, захищай їх від гріха, утверди їх у Божій  Любові, щоб вони мали мужність і силу відкидати всі спокуси. Провадь їх через ціле їхнє життя, щоб вони разом із Тобою в небі прославляли Бога. Амінь.

Богородице Діво (3 рази)

Із молитвеника «Небесні дари бл.Миколая Чарнецького»

Молитва | Переглядів: 201 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва за дружину (чоловіка)

 

Поглянь, Господи, на мою дружину (мого чоловіка). Благослови її (його). Нехай не зустріне її (його) жодне зло, погані обставини, недобрі люди. Помножуй її (його) сили, веди Твоїм Святим Духом. Вчини, щоб сьогоднішній день був для неї (нього) добрим і радісним, щоб у різних подіях вона зустріла (він зустрів) Твою любов і Твій Промисел.

 

 

Прошу Тебе за нас. Допоможи нам ще більше кохати і ще краще розуміти один одного. Оберігай нас від гріха й допоможи Тобі вірно служити. Прошу також за наших дітей і всіх близьких нашому серцю.

 

 

Маріє, Мати наша і Ненько Небесна! Прийми нас і нашу родину під Свій покров і випроси у Свого Сина для нас на землі життя, гідне християн, і всім нам щасливе перебування на небі. Амінь.

 

(із молитовника «Ти,Господи, надія моя!» Свічадо 2005)

Молитва | Переглядів: 1196 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва про милість Господню

Господи Ісусе Христе, хай зійде милість Твоя на дітей моїх (імена), збережи їх під покровом Твоїм, вбережи їх від усякого лукавого помислу, віджени від них ворога, супротивника, розкрий вуха й очі сердечні, даруй радість і смирення серцям їхнім, і нехай буде ім'я Твоє, Господи, благословенне навіки.
Амінь

(із молитовника «Ти,Господи, надія моя!» Свічадо 2005)

Молитва | Переглядів: 289 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва за рідних і хресних дітей

Найсолодший Ісусе, Боже серця мого! Ти дарував мені дітей по плоті. Твої ж вони за душею; і мою, і їхні душі відкупив Ти Своєю безцінною Кров'ю; ради Крові Твоєї Божественної молю Тебе.
Найсолодший мій Спасителю, благодаттю Своєї торкнися сердець дітей моїх (імена) і похресників моїх (імена). Охорони їх страхом Твоїм Божественним, стримай від злих нахилів та звичок, спрямуй їх на світлий життєвий шлях до істини й добра, скрась життя їхнє всім добрим і спасительним, облаштуй їхню долю, як Сам того бажатимеш, і спаси душі їхні, провадячи їхніми долями, Господи Боже батьків і дідів наших! Дітям моїм (імена) і похресникам моїм (імена) дай серце праведне, щоб дотримуватись заповідей Твоїх, одкровень Твоїх і законів Твоїх, вірно виконуючи їх.
Амінь

(із молитовника «Ти,Господи, надія моя!» Свічадо 2005)

Молитва | Переглядів: 195 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва християнської родини

Всесильний і всемилостивий Господи Боже! Твоїй всемогутній опіці вручаємо наш дім і все, що маємо. Благослови, Боже, всім нам, як Ти благословив пресвятій родині в Назареті.
Найсвятіший Спасителю наш, Ісусе Христе! Благаємо Тебе задля любови Твоєї, що склонила Тебе стати чоловіком і вмерти на хресті за всіх нас, благослови нашій родині та всьому домові. Заступи нас, Ісусе, від диявольських підступів і від людської злоби. Захисти нас від громів, тучі, вогню, повені та інших нещасть. Дай нам, Господи, щоб ми всі кріпко держалися святої віри, у терпіннях і смутках не втрачали надії на Тебе і з дня на день росли в любові твоїй, у взаємній любові між собою. А коли прийде час смерти, не допусти, Ісусе, щоб хто-небудь із нас зійшов з цього світу без святих таїнств.
Маріє, Мати милосердя! Веди нас материнською рукою на цій долині сліз і поручай нас Синові Твоєму, щоб ми вдостоїлися його благословення в цьому житті, а в майбутньому – вінця нев’янущої слави.Святий Йосифе, опікуне нашого Спасителя і його пречистої Матері, вставляйся за нами, благослови і борони нас. Святий архангеле Михаїле, заступай нас перед злобою пекельного змія. Святий Гавриїле, дай нам завжди пізнавати божу волю. Святий Рафаїле, хорони нас від недуг і небезпек життя. Святі ангели хоронителі, перестерігайте нас завжди і не дозвольте, щоб ми зійшли з дороги спасення. Усі святі заступники наші, будьте нам опікунами і моліть Бога за нас.
Амінь

 

Молитва | Переглядів: 178 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Молитва за дітей

Отче Небесний! Ти благословив мене дітьми і поклав на мене обов'язок трудитися над їхнім вихованням. Знаю, Господи, що колись Ти будеш вимагати від мене рахунку з цього важливого обов'язку.
Я свідомий (свідома) того, тому вдаюся до Тебе і благаю в покорі: просвіти мій розум, щоб я своїх дітей якнайкраще провадив (провадила) згідно з Твоїми Святими Заповітами. Викоріни з мого серця надмірне прив'язування до них, яке є виявом самолюбства, щоб я не був(була) сліпим(сліпою) на їхні помилки. Охорони мене, Господи, щоб я не був (була ) для них згіршенням. Дай мені так виховати моїх дітей, щоб вони все більше Тебе пізнавали, любили і ціле своє життя прожили згідно з Твоєю Святою Волею. Пречиста Діво Маріє, будь моїм дітям Матір'ю і Заступницею. Святий Обручнику Йосифе, заопікуйся моїми дітьми.
Амінь

Молитва | Переглядів: 214 | Додав: tatunjo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Послання Папи Франциска до Блаженнішого Святослава, Верховного Архиєпископа Києво-Галицького
 

«Яка дорога, о Боже, твоя ласка: людські сини під захист крил твоїх прибігають!» (Пс. 36 [35], 8).

Папа Франциск | Переглядів: 200 | Додав: tatunjo | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

Розмова з владикою Венедиктом Алексійчуком

Піст -час оновлення | Переглядів: 187 | Додав: tatunjo | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)


Дорогі сестри у Господі нашім Ісусі Христі!
Тема жіночого покликання велична і багатогранна. Бо сотворив Бог людину, чоловіком і жінкою сотворив їх. То кожна із цих іпостасей надзвичайно важлива для самого Господа. Кожна із іпостасей унікальна і дивовижна у своїй неповторності.
Зараз так багато пишуть про жінок, про їхню вроду, про їхні потреби, про біди, про втіхи. Але так мало пишуть і говорять про жіночу душу, про її істинну красу, про дивовижність її покликання. Здається, сучасний світ так стрімко розвивається, все в ньому постійно перебуває в русі, то ж і сучасна жінка мусить іти в ногу з часом. Але що є таке час? Що є таке технічний розвиток?

Покликання | Переглядів: 266 | Додав: tatunjo | Дата: 14.03.2016 | Коментарі (0)

uCoz