MENU
Головна » 2016 » Вересень » 2 » Табір "Дорогою милосердя" для старших школярів в Карпатах
01:52
Табір "Дорогою милосердя" для старших школярів в Карпатах

18 липня  двадцять дітей старших класів Катехитичної Школи ім.Йосафата Коциловського, під проводом  пані Галини, вирушили у захоплюючу мандрівку Карпатами,  щоб там провести шість днів у злуці з Ісусом і насолодитися незрівняними краєвидами українських гір.

  Впродовж дня діти мали цікаву програму: молилися на вервиці, не забували і про фізкультуру

:),розмовляли на різні теми, влаштовували підсумки, де дякували Богу за цікаві мандрівки і яскраво прожиті дні.

 На час проведення табору, 18-21 липня,  юні мандрівники розклали намети у місцевості селища Шешори, Косівського району, Івано-Франківської області. Впродовж трьох днів діти відвідали полонину Росохату,водоспади в Шешорах, печеру Довбуша, багато цікавого довідалися про природній парк "Гуцульщина". Але на цьому подорож не закінчилася. Мандрівники переселилися до не менш мальовничого селища Пістинь, що за 8 км. від м.Косова, а саме до резиденції св.Миколая. Це надзвичайно красиве місце.

 Під час перебування у маєтку мандрівники відвідали м.Косів, хребет Кам'янистий, оглядовий майданчик, що знаходиться на одній із гір, зустрілися зі св.Миколаєм, а також ознайомилися з культурою і традиціями Карпатського краю.

  Вечори проводили дуже цікаво:смажили на вогні всілякі смаколики,  розпалювали ватру, біля вогнища співали гарні українські пісні, прославляючи Бога, проводили конкурси.

 Табір всім дуже сподобався, і від імені  учасників хочу висловити велику подяку організаторам та керівникам цього табору: п.Галині Панькевич, с.Надії, а ще матусям, які готували для нас їжу – п.Тетяні і п.Лілі, окреме дякую нашому провіднику п.Любомиру,який показав нам красу місцевих Карпат і розповідав багато цікавих фактів. Дякуємо всім-всім, що доклали свою лепту до організації і проведення табору, нехай допомагає вам Бог.

Учасниця табору Марічка Городиська

 

Більше світлин ви можете переглянути тут:http://josaphatschool.at.ua/photo/tabir_sheshori_2016/20

Переглядів: 432 | Додав: tatunjo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz