MENU
Головна » 2016 » Червень » 23 » Християнський табір "Дорогою Милосердя"
21:59
Християнський табір "Дорогою Милосердя"

З 13 по 17 червня 2016 року при Храмі Різдва Пресвятої Богородиці в м.Самбір проходив християнський табір для дітей віком 7-9 років.

Щоденні заняття розпочиналися Божественною літургією о 9 годині, згодом учні мали ділення хлібом (сніданок), активну катехизу(відтворювали події Євангелія за допомогою інсценівок) і приймали участь у іграх і бансах, на завершення відбувалися майстер-класи (робили різні цікаві речі своїми руками із паперу)

На завершення о 15 годині спільно катехити,батьки і діти молилися  Вервичку до Божого Милосердя.

Табір спільно проводили с.Анастасія, с.Фаустина, п.Галина Панькевич та молодь УМХ,аніматори-Ірина, Михайло,Ірина, Марія, Анастасія, а також учні старших класів катехитичної школи.

Діти з радістю поспішали на заняття, хоч інколи зранку хотілося ще поспати, але інтерес до спільного проведення часу в радості і любові перемагав сон.

Кожен день був активний,насичений, унікальний, діти отримали незабутні враження, а на завершення – пам’ятки про участь в таборі і медалі з номінаціями. Містер Непосидючість заявив, що потрібно довше проводити табір, п’ять днів  -замало J

Щиро дякуємо організаторам за працю і свій час ,який вони віддали дітям на славу Божу!

Вдячні Батьки.

Переглядів: 375 | Додав: tatunjo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

uCoz